Sant Feliu prepara un pessebre vivent als Jardins del Monestir

Sant Feliu prepara un pessebre vivent als Jardins del Monestir

Els jardins del Monestir viuran una representació de pessebre vivent (AJUNTAMENT SFG)

Sant Feliu tindrà un pessebre vivent aquest Nadal. Els quadres es realitzaran als Jardins del Monestir i es podrà visitar de forma gratuïta en dues ocasions, el divendres 22 de desembre i el 29 de desembre, de 18 a 20h.

La idea va partir de l’Ajuntament, amb l’interès de crear una activitat relacionada amb el Nadal i en l’entorn incomparable dels Jardins del Monestir. Els anys 90, un grup de ciutadans ja va tenir una idea similar, fent un quadre al voltant del Monestir, però la idea no va reeixir el següent Nadal i es va deixar córrer.

Aquesta vegada l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Associació de Festes Ganxones. La primera entitat disposa d’una dilatada experiència teatral arreu de Catalunya i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur, així com representacions teatrals com els Pastorets cada Nadal. Pel que fa a Festes Ganxones, la seva col·laboració és essencial en moltes celebracions.

De moment s’estan ultimant els detalls de l’escenificació en quant a nombre de quadres representats, en espera de quantes associacions o persones hi col·laboren.

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, lentén que el Pessebre Vivent és “una mostra més de la implicació i participació freqüent de les entitats en les activitats locals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.