Nou concurs per al disseny del cartell del Carnaval 2018

Nou concurs per al disseny del cartell del Carnaval 2018

L’Ajuntament ha convocat el concurs del disseny del cartell i de la xapa del Carnaval 2018. Ja s’han publicat les bases per concursar-hi, i el termini finalitza a les 13h del 24 de novembre.

Amb aquesta proposta, és ja la quarta ocasió que l’Ajuntament opta per la participació a l’hora d’encarregar la imatge corporativa d’alguna de les celebracions assenyalades de la ciutat. S’ha fet anteriorment amb el Carnaval de l’any passat i l’anterior, i amb la Festa Major d’enguany. És una tònica que es vol anar repetint, perquè el Govern de la ciutat ha notat que la proposta d’obrir els dissenys a la ciutadania és ben acceptada, amb molta participació i amb propostes realment engrescadores.
A banda de l’ús de la proposta que resulti guanyadora, s’estableix un premi de 300 euros.
Aquest any el Carnaval es fa del 3 al 14 de febrer i aquesta celebració és una de les més assenyalades de la Costa Brava, amb una implicació de tota la ciutadania que la fa única.

Aquestes són les bases:

CONCURS DEL DISSENY DEL CARTELL DEL CARNAVAL 2018 DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, convoca el concurs del disseny del cartell i de la xapa del CARNAVAL 2018, d’acord amb les següents bases:
1. Disseny
1.1. El tema serà lliure, dins naturalment dels motius característics de les festes que es pretén anunciar.
1.2. El cartell haurà d’estar confeccionat en sentit vertical, 70 cms. d’alçada per 50 d’ample inclosos els marges si els tingués. L’execució serà amb tota la gamma de colors que es consideri. A l’hora de la seva reproducció litogràfica l’Ajuntament ho farà en quadricromia. Haurà d’incloure el següent text: Carnaval 2018 / Sant Feliu de Guíxols / del 3 al 14 de febrer
1.3 Haurà de poder adaptar-se a diferents formats cartell, díptic, xapa, etc.

2. Presentació
2.1. Els cartells s’hauran de presentar sense signar i muntats sobre tauler, bastidor o material suficientment resistent per poder ser exposat.
2.2. Les propostes que optin al concurs s’hauran de presentar a la l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n), des del 6 de novembre a partir de les 10 hores, fins a les 13 hores del 24 de novembre del 2017.
2.3. Cada participant podrà presentar una proposta acompanyada de plica tancada, que contindrà al seu interior el nom, cognoms, domicili, i telèfon i a l’exterior s’ha de fer constar un títol o lema que identificarà l’obra.

3. Veredicte i premi
3.1. Es constituirà un jurat, presidit per l’Il·lm. Sr. Alcalde o el Regidor en qui delegui, els noms no es faran públics fins després d’emetre el veredicte.
3.2. El concurs estarà dotat amb un únic premi de 300 €. Es farà efectiu un cop s’estableixi la consignació pressupostària pertinent quan s’hagi aprovat el pressupost municipal del 2018. El premi estarà subjecte a la legislació fiscal vigent, realitzant sobre aquestes quantitats les retencions legals establertes.
3.3. El cartell premiat passarà a propietat municipal amb tots els drets de lliure reproducció, distribució i comunicació pública, tenint en compte la Llei de la Propietat Intel·lectual.

4. Altres
La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases i de la resolució del Jurat que serà inapel·lable. Qualsevol anomalia o dubte que pugui sorgir en el procés de selecció, deliberació i concessió del premi podrà ser estudiada interpretada i solucionada pel Jurat.

El Premi podrà declarar-se desert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.