Èxit i pròrroga al passatge del terror guixolenc

Èxit i pròrroga al passatge del terror guixolenc

La iniciativa del passatge del terror que l’Associació de Festes Ganxones torna a programar enguany, al voltant de Tots Sants i la tradició anglosaxona de Halloween, ha registrat un gran èxit de públic. Després d’haver exhaurit totes les places en les primeres representacions, el cap de setmana, la tarda de la castanyada i ahir, per Tots Sants. L’entitat i el municipi han acordat prorrogar l’espectacle aquest dissabte a la tarda.

Des de l’Associació de Festes Ganxones, Tote Fernàndez explica que la bona acollida que ja va tenir l’any passat El Puig del Terror, als Safareigs noucentistes i amb una trentena d’actors voluntaris disfressats per sembrar el pànic, els ha fet ampliar aquest cop el muntatge. Arrenca quan cau la nit (de 19 a 21 h) als jardins del Monestir i la planta baixa de la vella casa municipal de Can Blasco. Ja són una cinquantena de figurants, i han rebut el suport d’una maquilladora professional per a la caracterització dels personatges i la simulació de ferides.

I seran prop dels dos milers d’assistents, entre totes les representacions, vinguts d’arreu de les comarques gironines i el nord del Maresme. Les entrades, a 3 euros, es poden adquirir a la botiga de llaminadures Golosos i a la llibreria Nobel de Sant Feliu fins que s’acabin d’exhaurir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.