Garchen Rimpoché impartirà per segona vegada les seves ensenyances al Monestir

Garchen Rimpoché impartirà per segona vegada les seves ensenyances al Monestir

Segons Informa Radio Sant Feliu, Sant Feliu rebrà per segona vegada al mestre de Budisme Tibetà, Sa Eminència Garchen Rimpoché del  7 al 10 d’octubre.

Rimpoché és el director espiritual del Centre de Budisme Tibetà, Drikung Treloknath Ling, situat al carrer de la Rutlla núm. 14 de Sant Feliu. El Centre fou inaugurat pel Mestre el mes d’agost de 2009 alhora que donà les seves primeres ensenyances al Monetir  com farà també en aquesta ocasió.

Garchen Triptrul Rimpoché és un lama Drikung Kagyu, conegut en el segle XIII com el Siddha Gar Chodingpa, un deixeble de cor de Kyobpa Jigten Sumgon, fundador del mateix llinatje que és en l’època actual respectat per molts lames tibetans com un mestre pur i realitzat. Un consumat practicant de Mahamudra i Dzogchen.

Diuen els seus seguidors i seguidores locals que la radiant presència de Rimpoché inspira i delecta als seus estudiants com una mare amorosa que reuneix als seus fills donant-los refugi, animant-los, alegrant-los i oferint-los ensenyances. Sa Eminència és molt conegut per la seva enorme realització i per la seva gran generositat i és considerat com a un Buda vivent. Qualsevol persona que llegeixi la seva impressionant biografia podrà apreciar la seva preciositat.

El divendres 7 d’octubre a les 18h, Rimpoché ofereix una conferència on explicarà en què consisteix el budisme tibetà i els beneficis que representa per a la salut mental i física de qualsevol persona, per la qual cosa tothom que vulgui prendre refugi amb Rimpoché podrà fer-ho el dissabte dia 8 a les 13h. Aquest mateix dia el Mestre donarà la Iniciació i Ensenyances de la deitat Chakrasamvara. I els dies 9 i 10, Rimpoché impartirà Ensenyances de Guru Ioga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.