Diverses entitats preparen 38 accions de neteja d’espais naturals gironins

Diverses entitats preparen 38 accions de neteja d’espais naturals gironins

Entitats públiques i privades han organitzat fins a 38 accions de neteja d’espais naturals de la demarcació, dins el marc de la iniciativa europea Let’s Clean Up Europe! A partir de divendres, però sobretot durant el cap de setmana que ve, hi ha previstes les accions de neteja en boscos, rieres, rius o platges gironines, la majoria de les quals estan obertes al públic en general.

Així, per exemple, per a dissabte hi ha prevista la neteja de la platja del port de Llançà, la platja de Portbou o la del racó d’en Subí, a Sant Feliu de Guíxols. L’entorn de l’estany de Sils, de Sant Gregori, de la font del Sastre a Sant Hilari, de la riera de Santa Coloma i del Manol a Vilafant són algunes de les accions previstes per a dissabte i obertes a tot el públic, mentre que per a diumenge es preveu la millora de les ribes del Ter, a Girona, l’endreça a Madremanya, el volcà de la Crosa a Vilobí i els camins rurals de la Vall d’en Bas, entre d’altres.
Pel que fa a divendres, també hi ha previstes accions, la majoria de les quals estan adreçades a alumnes d’escoles. Per exemple, es preveu la neteja de l’entorn de l’escola Montserrat, a Sarrià de Ter; el bosc de la Coma, a Olot, i la llera del riu Ter, al pas per Ullà. També es preveu la neteja de la cala Tamariu a Port de la Selva. A més, hi ha prevista alguna acció per d’aquí a uns dies, com ara la neteja de la platja Castell i el cap Roig durant el primer diumenge de juny.

Altres accions que ja s’han dut a terme dins aquesta iniciativa inclouen, per exemple, la neteja de l’entorn de la Tordera o la riera de Breda, i la neteja de l’entorn de Mieres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.