GdC reclama mesures de seguretat al Guíxols Arena

GdC reclama mesures de seguretat al Guíxols Arena

El grup Guíxols des del Carrer (GdC), a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Feliu, ha lamentat que s’hagin fet les obres d’enjardinament perimetral al recinte polivalent Guíxols Arena sense resoldre, abans, “deficiències quant a seguretat” al voltant de les pistes esportives. El setembre passat, quan es va inaugurar l’ordenació de l’espai amb graderies, places d’aparcament i pistes de bàsquet, GdC hi va trobar a faltar alguns elements que reforcessin l’obra, tant en aspectes visuals com en mesures de prevenció. Ara veuen bé la millora dels entorns, però insisteixen que “la zona de joc continuï presentant, com el primer dia, deficiències quant a la prevenció de riscos”.

Afirmen que “caldria col·locar una tanca perimetral que separés la zona esportiva de joc i esbarjo respecte als vials de circulació de vehicles rodats” per evitar que un infant surti corrent darrere d’una pilota sense cap obstacle que el freni o bé que un conductor “despistat acabi circulant per la pista de joc en no trobar cap tanca que delimiti el perímetre”.
De la mateixa manera, pensen que el punt d’entrada i sortida de vehicles a l’esplanada hauria d’estar més ben senyalitzat, per separar l’accés dels vianants dels vehicles que accedeixen a l’esplanada per estacionar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.