El dia 6, atenció personalitzada del Síndic de Greuges a la Casa Palet de Sant Feliu .

El dia 6, atenció personalitzada del Síndic de Greuges a la Casa Palet de Sant Feliu .

Segons Informa Radio Sant Feliu El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó envia el seu equip a Sant Feliu de Guíxols per tal que totes aquelles persones que precisin els seus serveis puguin ser ateses directament a través dels components de la seva oficina.

Aquest servei s’oferirà exclusivament el dijous, 6 d’octubre a la Casa Palet (carrer Pecher,19) de Sant Feliu de Guíxols on membres de l’equip del Sindic atendran, en horari de matí, a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

El síndic, Rafael Ribó, ha reivindicat en les seves darreres aparicions la figura de l’ombudsman en la defensa dels drets dels consumidors davant les empreses prestadores de serveis d’interès general, com ara l’aigua, la llum, la telefonia, el gas, etc. Considera que es tracta de lesions sobre drets constitucionals i que actualment els consumidors estan en desigualtat davant l’altra part contractual.

Per demanar visita, prèviament cal concertar l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.