ARMILLES ANTIBALES PER A LA POLICIA LOCAL

ARMILLES ANTIBALES PER A LA POLICIA LOCAL

L’Ajuntament de Sant Feliu ja ha rebut i distribuït entre els agents de la Policia Local les 34 armilles antibales i 4 plaques rígides  que milloraran la protecció del agents.

S’atén així una vella reivindicació de la plantilla que sovint va realitzar públicament, fins i tot en els plens municipals, i la recomanació que l’any 2015 va fer la Direcció General d’Administració de Seguretat de la Generalitat, quan va enviar a les administracions locals un document sobre els principis rectors de les accions d’autoprotecció en el qual s’aconsellava l’ús d’armilles antibales.

Després d’un decret signat per l’alcalde, Carles Motas, del 9 de setembre de 2016, de requeriment de la documentació corresponent per procedir a l’adjudicació del contracte, només s’hi va presentar l’empresa Fedur S.A. la qual va presentar la següent oferta: Preu unitari armilla antibales: 654,88 euros (IVA a part). Preu unitari placa rígida: 373,30 euros (IVA a part).

El passat divendres, l’alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Vilà, es varen adreçar a la comissaria per fer-ne el lliurament oficial, on varen declarar que la tardança en el lliurament venia donada pel fet que s’han hagut de fer a la mida de cadascun dels agents i que cada quatre anys cal fer el canvi del farcit per tal de garantir la seva efectivitat.

Segons el govern, aquest acord s’emmarca en la idea de modernitzar i millorar els serveis de policia que es presten a la ciutadania, per satisfer les demandes i necessitats ciutadanes en matèria de seguretat. Així, s’han anat fent accions com l’increment de plantilla, inversió en millores com l’adquisició de nous vehicles, armes reglamentàries, i la instal.lació de càmeres de seguretat a la ciutat. Per això s’ha previst la inversió en el pressupost municipal del 2017 “amb la voluntat de que la presència de la Policia Local sigui percebuda com un servei de qualitat i de proximitat amb la ciutadania”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.