SEGELL BIOSPHERE DE TURISME RESPONSABLE

SEGELL BIOSPHERE DE TURISME RESPONSABLE

L’Institut de Turisme Responsable, entitat associada a la UNESCO i a l’Organització Mundial del Turisme (OMT), ha atorgat al projecte Vies Braves la certificació  Biosphere Responsible Tourism que l’acredita com a experiència sostenible.

Recordem que Sant Feliu de Guíxols disposa d’un itinerari, que va des de la platja fins la cala del Vigatà passant pel Freu, i que forma part i que Vies Braves, una empresa pionera al món en el disseny, planificació, promoció i dinamització d’itineraris marins i d’aigües obertes.

En l’actualitat opera a la Costa Brava, Costa Barcelona i Barcelona Ciutat amb el suport de les administracions locals. Els seus itineraris permeten explorar i gaudir, des de l’aigua i de forma segura, d’entorns naturals i paisatges submarins de gran bellesa.

En cadascuna de les poblacions on està present, organitza trobades per nedar en grup i sessions d’immersió lleugera (snorkelling) gratuïtes i adreçades a tots els públics, amb l’objectiu d’apropar la gent al mar de forma segura i beneficiosa, fomentant les actituds respectuoses amb l’entorn natural.

Es tracta de la primera organització de les comarques de Girona que obté aquesta certificació internacional i la primera experiència turística marítima d’arreu del món catalogada com a sostenible.

Per concedir la distinció, l’Institut de Turisme Responsable l’ITR s’ha fixat en aspectes com la gestió sostenible del projecte, el desenvolupament econòmic i social que suposa, la conservació i millora del patrimoni cultural, la conservació ambiental, la qualitat i seguretat del mateix i la implicació del visitant.

​Podeu fer una volada virtual per l’itinerari ganxó si accediu al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=ZhL5iYsDqmc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.