FULL DE RUTA PEL PLA DE BARRIS I HERÈNCIA DELS ANLLÓ

FULL DE RUTA PEL PLA DE BARRIS I HERÈNCIA DELS ANLLÓ

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es reunirà amb representants de la Generalitat amb l’objectiu de desencallar dos projectes que en bona part depenen del govern català com són el Pla de Barris i la liquidació de l’herència dels germans Anlló.

En el programa Línia amb l’alcalde de la nostra emissora, Carles Motas declarava, referint-se al Pla de Barris, que la Generalitat va determinar que els projectes que s’havien d’executar en quatre anys s’havien de fer en dos i que varen tardar un any en rebre la comunicació. L’Ajuntament ha reclamat, de moment sense èxit, que s’ampliï el termini d’execució més enllà de la data fixada en la resolució, que és el 31 de desembre del 2017, i ja s’ha reservat una data per fer una trobada i consensuar una pròrroga.

En aquesta mateixa reunió l’Ajuntament plantejarà un full de ruta “per tal de liquidar l’herència dels germans Anlló, que ja fa masses anys que dura, demanant que els mobles i edificis es posin a subhasta, que la Junta Distribuidora es reuneixi i que es doni sortida, amb els diners recaptats, als projectes culturals i socials que Sant Feliu ha de tirar endavant com ara el de l’Asis Surís, que en aquest exercici l’Ajuntament assumeix amb una inversió d’1.200.000 euros, però que són insuficients i necessiten els recursos procedents de l’herència dels germans Anlló per poder-los finalitzar”.

Motas no volia avançar detalls del full de ruta però si que feia referència a una de les peces fonamentals com és l’Hotel Panorama, la subhasta del qual s’ha anat endarrerint, que considera que s’ha de solucionar dins del 2017 ja que ha de generar els principals recursos. Afegia que no només es tracta dels diners que ha de generar aquest hotel, sinó que hi ha altres immobles que poden ajudar al municipi en altres àmbits per donar joc a altres projectes estratègics que es volen portar a terme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.