Reprenen les obres de la piscina del nou hotel Alàbriga de Sant Feliu

Reprenen les obres de la piscina del nou hotel Alàbriga de Sant Feliu

Les obres de la piscina i el beach club en zona de protecció maritimoterrestre al renovat hotel Alàbriga de Sant Feliu es van reprendre a finals de la setmana passada, un cop els promotors del complex han aconseguit el vistiplau del govern municipal, que ha decretat la pròrroga de la llicència municipal.

El consistori va paralitzar les obres el mes passat, després de detectar que les dimensions de la piscina excedien les que constaven en el projecte, s’havien talat més arbres del compte i s’havien fet obres no autoritzades que afectaven la carretera que va de Sant Feliu al nucli de Sant Pol pel litoral. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, explicava ahir que l’empresa promotora ha fet al·legacions i, un cop estudiades, s’ha acordat tornar a donar llum verd als treballs.

Piscina més petita

Pel que fa a la piscina, Saballs avançava que s’adaptarà a les dimensions acordades per Costes, que va haver de visar el projecte.

Amb les dimensions excedides, fet que van constatar els tècnics municipals, l’única opció que quedava a l’empresa hauria estat tornar a tramitar una autorització nova, però l’edil diu que ho han descartat perquè el tràmit encara endarreriria més tota l’obra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.