Participació per al servei nou de neteja a Sant Feliu

Participació per al servei nou de neteja a Sant Feliu

El govern municipal de Sant Feliu de Guíxols prepara el plec de condicions que regirà el concurs per al nou contracte del servei de recollida de residus, neteja viària, neteja de platges i aigües marines i gestió de la deixalleria municipal. El 29 de novembre passat van tenir lloc les jornades de participació amb representants de diverses associacions de veïns i comerciants de la població. Els assistents van expressar la seva opinió sobre el servei actual, a més d’aportar idees que s’estudiaran per poder millorar aquest servei en el futur.

La dinamització de les jornades ha anat a càrrec de l’empresa Datambient, encarregada de redactar el nou plec. Al final de cada jornada, a cada assistent se li va lliurar una enquesta perquè la retorni un cop respost el qüestionari i perquè doni la seva opinió sobre temes més concrets d’aquest servei.

Des de l’Ajuntament agraeixen la col·laboració de les associacions i dels seus representants en aquestes jornades, però també obren la porta a escoltar altres opinions i propostes de la ciutadania. Per canalitzar-les, han activat una enquesta de participació ciutadana al lloc web de l’Ajuntament (dins de l’apartat de notícies) perquè qualsevol persona pugui contestar-la en línia fins al dia 23 de desembre del 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.