DIVENDRES, ENCESA DE LLUMS DE NADAL A SFG

DIVENDRES, ENCESA DE LLUMS DE NADAL A SFG

Per aquest divendres, 2 de desembre  l’Ajuntament de Sant Feliu, ha organitzat diverses activitats al voltant de l’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal que aquest any incrementa tants els punts com el nombre de leds, que arribaran a la xifra de 400.000. La inversió és de 58.000 euros i les activitats d’aquest divendres són les següents:

PLAÇA SALVADOR ESPRIU
17 h Cantada “El Dimoni escuat” per part dels alumnes de totes les escoles de la ciutat. Col.labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

17.10 h Espectacle infantil “La Xispa i en Bombeta”: dos lampistes amb poca experiència però moltes ganes de treballar, seran els encarregats d’encendre els llums de Nadal de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Segur que necessitaran l’ajuda del públic assistent per aquest moment tan especial, esteu a punt?

17.30 h Encesa de llums de Nadal, i seguidament xocolatada popular.

 

RAMBLA VIDAL CANTONADA CARRER MAJOR
17.30 h Cantada “El Dimoni escuat” per part dels alumnes de totes les escoles de Sant Feliu de Guíxols.

18 h Espectacle infantil “La Xispa i en Bombeta”: dos lampistes amb poca experiència però moltes ganes de treballar, seran els encarregats d’encendre els llums de Nadal de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Segur que necessitaran l’ajuda del públic assistent per aquest moment tan especial, esteu a punt?

18.30 h Encesa de llums de Nadal i seguidament xocolatada popular.

18.45 h Tallers infantils de postals de Nadal i pinta el teu dibuix, també joc gegant del Twister, a càrrec de Creu Roja.

* Durant tota la tarda Creu Roja farà recollida de joguines no bèl.liques a la mateixa carpa on realitzen els tallers

** Als arbres de la rambla Generalitat podreu trobar penjades les estrelles de desitjos de tots els nens i nenes de Sant Feliu de Guíxols. Cada escola disposarà d’un arbre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.