AMPLIACIÓ DE L’SKATE I NOVA VORERA A BUJONIS

AMPLIACIÓ DE L’SKATE I NOVA VORERA A BUJONIS

L’Ajuntament de Sant Feliu portarà a terme en les properes setmanes dues actuacions a la zona de Bujonis. Es tracta de l’ampliació, adequació i enjardinament de la pista de patinatge “Bike & Skate Park” i la continuació de la vorera cap al Mas Trempat.
Segons el regidor d’urbanisme, Josep Saballs, “la pista es fruit de passades urgències electorals i, malgrat que l’emplaçament no és el més òptim, s’hi farà una inversió de 44.443 euros” ja que hi falta espai, més elements, il.luminació i enjardinament per dignificar l’equipament”

La superfície actual de la  pista és de 554m2 mentre que la superfície de l’ampliació és de 105m2 i, d’acord amb els procés participatiu realitzat per la construcció de la pista de Skate, en el qual també es va preveure la seva ampliació, cal acabar de crear un paviment en el retranqueig existent, on també s’ubicarà una zona de plans inclinats, s’incorporarà una barana de formigó en la zona nord oest i dos manuals pads.

S’habilitarà una escala en l’accés principal i s’enjardinarà l’accés existent a peu pla des de la pineda situada en el est de la pista, per tal de garantir la seva funcionalitat.

També es preveu enjardinar els voltants de la pista per tal d’integrar-la paisatgísticament “i crear un espai acollidor per a la pràctica de l’esport”.

Quant a la vorera, que arrencarà pocs metres més enllà de la pista d’skate en direcció al Mas Trempat fins el primer carrer de la urbanització, el regidor declarava que “és una demanda que ve de lluny, reivindicada tant per veïns com per altres ciutadans que inclouen aquest itinerari en l’anella de salut i que no disposaven d’una vorera que es donés seguretat davant el trànsit de vehicles que circula per la zona.

S’hi inverteixen 27.764,58 €, les obres duraran entre dues i tres setmanes i es procedirà a fer el moviment de terres, neteja i desbrossament de la zona on s’ha d’ubicar la vorera, l’obertura de la rasa per a la vorada i la pavimentació, així com la formació dels passos de vianants a més de la senyalització vertical i horitzontal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.