REBAIX PEL “SEA CLUB” DE L’HOTEL ALÀBRIGA

REBAIX PEL “SEA CLUB” DE L’HOTEL ALÀBRIGA

L’Ajuntament de Sant Feliu va fer parar la segona fase de les obres que la constructora del nou hotel de superluxe, Alàbriga Hotel & Home Suites de Sant Feliu de Guíxols va començar la setmana passada en les quals es va iniciar el rebaix del terreny de l’altra banda de la carretera de Sant Pol, fins el llindar del camí de ronda, on s’hi ubicarà el “sea club” de l’establiment que, entre altres elements, comptarà amb una piscina, tal i com podeu comprovar en el render que annexem al peu de l’article.

De fet aquestes obres ja comptaven amb el vist-i-plau de la delegació del Departament de Costes però s’havia de comptar també amb el permís de l’Ajuntament que segurament es concedirà aquest dimarts ja que figura en l’ordre del dia de la Junta de Govern que se celebrarà al matí.

Malgrat que l’informe tècnic i jurídic de l’Ajuntament d’antuvi és favorable, en l’acció portada a terme per la constructora es varen tallar diversos pins per facilitar l’accés de les excavadores i cal definir altres aspectes com per exemple com ha de ser la tanca perimetral. Recordem en l’inici de les obres ja es va produir una incidència quan es varen arrabassar dos llorers històrics de l’àmbit.

Aquest hotel, un dels més exclusius de la Costa Brava i de Catalunya, que publicacions digitals com Crónica Global qualifiquen com “el resort més pijo de Catalunya”, havia d’obrir el passat mes de juny però es va traslladar la data fins la Setmana Santa del 2017 per l’endarreriment de les obres.

Treballarà especialment amb agències nord-americanes, russes i àrabs. Segons publicava fa uns mesos el Diari de Girona, hi treballaran prop d’un centenar de persones, que s’allotjaran a l’antic Hostal Rigau, adquirit també per l’empresa, entre les quals s’hi inclouran majordoms personals, un iot de 20 metres d’eslora, cotxes amb xofer i fins i tot un servei d’avió privat subcontractat que operarà des dels aeroports de Girona i Barcelona.

El despatx d’arquitectes que ha projectat l’Alàbriga (DNA Barcelona&Partners) ha dissenyat edificis emblemàtics com l’Al Jahra Hospital de Kuwait, el Planetarium Tower de Panamà o l’hotel  Boutique Hotel d’Alger i consideren que el de Sant Feliu permet la coexistència entre luxe i natura.

També s’informa que el  complex, que anirà associat a la marca “S’Agaró”, està dissenyat pensant “en la màxima interacció” possible entre “l’edifici i l’entorn”, ocupa una extensió de 4.400 m², una superfície construïda de 10.385 m² i disposarà de 40 places d’aparcament.

faldilla-alabriga

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.