FESTA D’INAUGURACIÓ DEL NOU GUÍXOLS ARENA

FESTA D’INAUGURACIÓ DEL NOU GUÍXOLS ARENA

El cap de setmana del 17 i 18 de setembre és la data anunciada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per inaugurar el nou Guíxols Arena, nou equipament polivalent amb una superfície que pot acollir concerts de fins a 8.000 persones, dues pistes esportives, aparcament de turismes, autocars i altres usos.

Un cop inaugurat, es té pensat dotar-lo d’actes diversos, alguns de rellevants a més de com fires, trobades, exhibicions, etc.

Per a la inauguració, a través del butlletí #GUÍXOLS , s’especifica que a partir de les 19 h. del 17 de setembre, començarà la inauguració, oberta a tothom, que portarà un espectacle amb castellers, actuacions de rock, un espectacle amb foc i música en directe.

Hi actuaran els Quercus, referent del rock ganxó, de “música de roca” que tornaran a pujar a l’escenari per rememorar els seus èxits dels 90.

La nit es completarà amb un concert-homenatge a càrrec de l’Orquestra Plateria, a la qual seguirà, des de les 2 de la matinada, una sessió a càrrec de DJ Blanca Ros.

El diumenge, 18 de setembre, des de les 18 fins a les 20 h. s’hi celebrarà una “Holi Party”, també coneguda com a Festival dels Colors, festivitat originària dels hindús, que s’ha popularitzat darrerament a casa nostra.

Hi haurà servei de Bar, a càrrec de CE Montclar/Consell Local de Joves i entrada lliure per a tothom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.