Un ‘famós’ de la tele és denunciat per una brutal agressió a Platja d’Aro

Un ‘famós’ de la tele és denunciat per una brutal agressió a Platja d’Aro

 

Els Mossos citaran Tony Spina, de ‘Mujeres y hombres y viceversa’, acusat d’haver atacat dos homes a cops de patí

 Spina diu que l’agredit va ser ell

Tony Spina, que s’ha fet famós arran del pas pel programa televisiu d’espectacle i emparellament Mujeres y hombres y viceversa, ha estat denunciat per una brutal agressió al carrer a Platja d’Aro que va acabar amb un home amb la mandíbula fracturada i un altre amb un braç lesionat pels cops ventats amb un patí de línia. Els Mossos ja tenen a punt la citació de Tony Spina, que s’ha criat a Platja d’Aro, on resideix la seva família. Spina, que també pensa presentar denúncia, assegura que va ser ell qui va ser agredit per un grup de quatre persones “borratxes i drogades” i que el patí el va treure la seva mare, “que gràcies a Déu passava per allà amb el cotxe amb el seu pare”, per defensar-lo quan el tenien a terra i li ventaven coces.

La història, que com tots el conflictes nocturns té dues versions, va començar cap a les set del matí en un establiment de kebabs de Platja d’Aro quan algú va demanar al famós de fer-se una foto amb ell.

Els denunciants de Spina asseguren que el famós va ser desagradable amb unes noies que li van demanar una foto i que els va etzibar: “Fora d’aquí, pesades! Jo no em faig fotos amb gentussa com vosaltres.” I ells, dos homes, li van retreure l’actitud. El denunciant admet que li va dir: “Tanca la boca, maricona, què t’has pensat, de tractar així aquestes noies!” I Spina li va respondre: “Sou uns frikis!” I que, un cop a fora, quan ells caminaven cap al seu cotxe on els esperaven la dona i la filla d’un d’ells, va venir un cotxe que els va intentar atropellar i un es va haver de refugiar enmig de dos vehicles i l’altre es va enfilar a un fanal. Després, segons els denunciants, el cotxe, un Nissan, es va aturar un xic més amunt i en va baixar Tony Spina amb “la cara desencaixada” i amb un patí en línia a la mà i va començar a ventar cops als dos homes, que van acabar amb lesions i atesos a l’hospital de Palamós. Un d’ells, el més gran, ha acabat al Trueta, on l’han operat perquè tenia la mandíbula trencada.

La versió de Spina és totalment inversa. Assegura que a l’establiment de kebabs li van demanar per fer-se una foto i que els va demanar que s’esperessin un segon perquè li tocava el torn per agafar el menjar. “Jo em faig fotos amb tothom”, assegura. Però els fans s’ho van agafar molt malament i li van començar a tirar papers i a amenaçar-lo. Va marxar caminant amb la seva xicota en direcció cap a casa seva, que és a prop, i de sobte, segons diu, dues parelles se li van tirar al damunt i el van començar a colpejar, el van fer caure a terra i li van ventar coces. En aquell moment, segons assegura Spina, van passar els seus pares en cotxe i la seva mare, per defensar-lo, va treure el patí de la seva germana i el va fer servir per dissuadir els agressors. Spina diu que poca estona després els Mossos es van presentar a casa seva i li van preguntar si volia presentar denúncia, cosa que ell va declinar de fer. Ara, però, veient que l’han denunciat, assegura que ell també presentarà l’informe de lesions i farà la denúncia. “Aquesta gent m’ha denunciat perquè em vol treure els diners”, sentencia Spina.

LA FRASE

Spina va dir-los: «Fora d’aquí, pesades! Jo no em faig fotos amb gentussa com vosaltres»

Denunciant

LA FRASE

Aquesta gent m’ha denunciat perquè em vol treure els diners

Tony Spina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.