DESCONVOCADA LA VAGA D’ESCOMBRIAIRES A SFG

DESCONVOCADA LA VAGA D’ESCOMBRIAIRES A SFG

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha anunciat aquest matí de dimecres a través de Ràdio Sant Feliu que els sindicats dels treballadors de Cespa li havien comunicat que desconvocaven la vaga de neteja que estava previst que comencés el proper diumenge i que s’allargava fins el 15 d’agost.

Motas ha declarat que ha estat una setmana dura on el govern i els tècnics de diverses àrees han treballat de valent, tant per ajudar a tendir ponts de diàleg entre els treballadors de la neteja i l’empresa, com per prendre mesures i decisions en cas de vaga des del sí d’un gabinet de crisi que es va constituir des del minut zero.

Sense aprofundir massa en la qüestió, ja que es vol fer prevaldre la positivitat de l’acord,  Motas declarava que s’havien previst accions sense precedents per fer front a una vaga que hagués representat un greuge econòmic de grans dimensions a aquestes alçades de la temporada.

Tot i que no s’havien fet públics els acords assolits entre l’empresa i els treballadors, deixava entreveure que la proximitat de la finalització del contracte de Cespa amb l’Ajuntament, és una de les raons que genera aquest tipus d’estratègia al temps que aclaria que l’acord, en aquesta ocasió, no ha tingut cap cost per a l’Ajuntament.

L’alcalde agraïa les mostres de solidaritat d’alcaldes veïns com els de Santa Cristina, Palamós o Palafrugell, a més de la del delegat territorial d’Interior, “per un problema que no hagués afectat només a la imatge de Sant Feliu, sinó de la Costa Brava”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.