Compte enrere per a la botiga nova de Mango a Platja d’Aro

Compte enrere per a la botiga nova de Mango a Platja d’Aro

 

http://www.elpunt.cat

L’activitat per obrir al públic la nova megastore de la firma Mango a l’eix comercial de Platja d’Aro era frenètica ahir a la tarda. Desenes de persones treballaven en els acabats i ja col·locaven el gènere a l’interior, amb la idea de començar a funcionar ja entre demà i dissabte, si tot va segons el previst.

No hi haurà inauguració pomposa; simplement aixecaran les persianes amb absoluta normalitat perquè els clients puguin entrar al nou edifici. Agafen el relleu dels antics Magatzems Vall, que hi van ser presents més de 50 anys. L’immoble, nou del tot, fa uns 1.300 metres quadrats repartits en tres alçades. Els baixos i la primera aglutinaran, a més de la col·lecció de roba femenina, les línies de gènere per a home, infants, esportiva i llenceria, en un nou concepte de gran botiga, semblant a la que l’empresa té al barceloní passeig de Gràcia i que, per ara, serà la més gran de Mango a les comarques gironines. El segon pis es destinarà a magatzem.La convocatòria per seleccionar personal es va anunciar el 12 de maig i hi treballaran unes 25 persones.

La multinacional, finalment, ha assolit l’objectiu d’obrir la botiga a l’estiu, quan l’afluència de turistes i segons residents hi garanteixen unes perspectives de negoci òptimes. Hi compaginaran les rebaixes amb la nova col·lecció tardor-hivern.

L’enderroc de l’antic edifici dels Vall, que va tancar a finals de gener, va començar a les acaballes de l’hivern de l’any passat. Les obres, doncs, s’han completat en aproximadament un any i mig.

Des de mitjan juny, però, un cop vigent la prohibició al municipi de fer obres que afectin l’espai públic, els treballs i l’ocupació d’una part de la vorera han continuat, enmig de les crítiques d’alguns veïns i comerciants. Des del consistori, ahir, apuntaven que els inspectors municipals han actuat, igual que en altres obres en curs, però l’empresa, segurament, aposta per compensar l’import de la sanció amb les vendes dels mesos d’estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.