Activitats d’estiu al Passeig Marítim

Activitats d’estiu al Passeig Marítim

 

af5bd485f51b31cfbb9679acd5ccfedd_L

Propostes lúdiques i musicals per a tota la família

El Passeig Marítim de Platja d’Aro, acull aquest estiu multitud d’activitats per a tota la família, musicals i esportives. S’hi ha fet la majoria d’actuacions del Festival Xalaro d’Espectacles i Turisme Familiar, el gran castell de focs artificial de sant Joan o diverses activitats de la Magic Night. A partir d’ara, cada dilluns i dijous de juliol i agost s’hi fan diverses activitats lúdiques, i cada divendres un concert del festival Nits de Jazz, i el dissabte 9 de juliol (22.30 h) la 34a Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna amb Les Anxovetes, Bergantí i Els Cremats.

Cada dilluns, del 27 de juny al 29 d’agost (19 h) hi ha propostes d’animació infantil a l’alçada del c/ Reina Fabiola (maquillatge i tatos, taller de fonts de xocolata i núvols de sucre, zumba, taller de circ, jocs gegants, taller de màgia, disc mòbil, etc. També cada dijous del 30 de juny al 4 de setembre (11 h o 20 h) hi ha propostes lúdiques per a tota família a l’alçada del c/ Marina o l’Avinguda Reina Fabiona (rua d’animació, pintura amb sorra de colors, màster class de balls llatins, taller i vols d’estels, jocs gegants, taller de maquillatge o globoflèxia o taller de circ).

El Mini Club Infantil, també està situat al Passeig Marítim, del 25 de juny al 4 de setembre (c/ Empordà), de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h), d’accés gratuït -però limitat a una hora/dia per usuari-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, amb tallers, manualitats, jocs de platja o inflables. En l’àmbit esportiu acull torneigs de Korfbal Platja (16 juliol), Vòlei Platja Costa Brava (13 agost), i el 8è Aquatló (24 de setembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.