Es presenta la Festa Major 2016 de Santa Cristina d’Aro

Es presenta la Festa Major 2016 de Santa Cristina d’Aro

Una programació molt potent juntament amb una campanya publicitària innovadora esperen reafirmar una festa molt consolidada i concorreguda.

Aquest divendres 1 de juliol s’ha celebrat l’acte de presentació de la Festa Major 2016 de Santa Cristina d’Aro.

El lema Et volem veure la cara!!!  ha estat el protagonista de l’acte que es va celebrar a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, coincidint amb la celebració de la Nit de l’Esport local.

L’Àrea de Festes de l’Ajuntament ha volgut que aquest any tothom sigui la cara protagonista de la Festa Major, i així ho ha plasmat amb la campanya publicitària que ha preparat, amb un cartell en que el protagonisme se l’emporta precisament l’espai que està per omplir.

El Consistori Cristinenc ha editat al respecte samarretes commemoratives que es lliuren amb un retolador permanent i que tothom podrà personalitzar amb la cara que es vulgui.

Les samarretes es poden reservar des d’avui mateix a l’adreça www.etvolemveurelacara.cat a un preu de 5€.

Durant la presentació s’ha fet un repàs dels actes més destacats que conformen la programació de la Festa Major 2016, una festa que manté el format que ha vingut triomfant els darrers anys, amb concerts i activitats gratuïtes a diverses places i que comptarà amb les actuacions musicals destacades de l’Orquestra Di-versiones el divendres 22, el concert i ball de Festa Major que farà l’Orquestra Metropol el dissabte 23, o el concert i ball de la Chapó Orquestra de diumenge 24.

Tanmateix, un dels actes estrella tornarà a ser el correfoc de la Festa Major, que anirà a càrrec de la colla de diables Gàrgoles de foc i que se celebrarà el dissabte 23.

No es pot passar per alt la celebració d’una nova edició de la cursa popular, que aquest any arriba a la XXX edició, un fix del calendari de curses populars de l’estiu, la trobada castellera de la Festa Major, la Nit Jove, el Festival de Guitarra Girona Costa Brava, els concerts de la festa major alternativa que organitza la colla Blaus&cia., diverses activitats infantils i la tradicional cantada d’havaneres que aquest any anirà a càrrec del grup Norai i que posarà el punt final a la Festa Major 2016.

El Regidor de Festes, Xevi Figueras, ha destacat la importància que tenen les entitats locals per a l’èxit de la Festa Major, tant les que organitzen activitats com les que instal·len “xiringuitos”  a les diverses places del municipi i ha acabat l’acte recordant a tots els assistents que aquest any per Festa Major, us volem veure la cara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.