Horari d’estiu del CAP de Platja d’Aro

Horari d’estiu del CAP de Platja d’Aro

 

355612adab3b838e6dd768cfe9bfd267_L

24 hores en servei del 20 de juny al 15 de setembre

Amb l’arribada del període d’estiu el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro recupera el servei de 24 hores, del 20 de juny al 15 de setembre de 2016. Simultàniament continua la construcció del nou edifici que ha de substituir l’actual, amb la previsió que les obres finalitzin aquest el mes de juliol, que es vagi equipament fins a finals d’any, per poder entrar en funcionament el febrer de 2017.

L’obra del nou CAP és a càrrec del Servei Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya, en un parcel·la de 2.505 m2 de titularitat municipal situada a l’Avinguda de Castell d’Aro, cedida exclusivament per a la seva edificació. El nou edifici substituirà les actuals instal·lacions, situades des dels anys 80 a uns centenars de metres, als baixos d’un edifici del complex Eurocenter. El conjunt de l’edifici tindrà uns 1.400 m2, i per tant, es reserva un part del solar per a possibles ampliacions futures.

El nou CAP se situa en el casc urbà en una zona amb àmplies voreres, propera als aparcaments públics i a tocar dels espais verds dels Estanys. El projecte preveu generar espais que dotin a l’edifici de millors condicions ambientals gràcies a l’arbrat, la pavimentació, patis i el tractament de les cobertes; elements que alhora han d’ajudar a minimitzar l’impacte de l’edifici a l’interior del solar i la seva percepció des de l’exterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.