Platja d’Aro acaba el pla anual de repàs d’asfalt i acció en voreres

Platja d’Aro acaba el pla anual de repàs d’asfalt i acció en voreres

 

XGR018BE001194304.jpg

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro tanca aquest mes de juny dues accions que desenvolupa anualment des de fa una quinzena d’anys: el repàs del paviment asfàltic de diversos carrers i les obres de reparació i millora de les voreres. Conjuntament, hi ha invertit més de 609.000 euros. En relació als treballs sobre el paviment, ha invertit gairebé 347.000 euros en actuacions a 242 punts amb l’objectiu de garantir bones condicions de seguretat vial. La localització de les intervencions s’ha fet a partir d’un l’estudi previ d’inspecció del paviment degradat -es neteja la zona i s’aplica una capa d’aglomerat asfàltic- o del mal estat, sobretot a conseqüència de les arrels dels arbres, especialment el pi mediterrani, molt present a la zona centre de Platja d’Aro, han informat fonts municipals.
Pel que fa al programa de reparació de voreres, s’han executat treballs de reparació i millora en una superfície de 2.150 metres quadrats, en aquells punts on s’ha localitzat peces aixecades o en mal estat. Hi ha diversos tipus d’intervencions, en funció de la incidència: reparació de panots trencats, millora d’accessibilitat a guals, eliminació de barreres arquitectòniques, la substitució de llambordes o la reconstrucció d’escocells a l’entorn dels arbres.

263.000 euros a les voreres
El programa de voreres, de nou mesos de durada i amb un pressupost de 263.000 euros, també inclou actuacions sobre mobiliari urbà, amb una dotzena d’intervencions de reparació o substitució de bancs, papereres, jocs infantils, taules de pícnic o de ping-pong. També s’han substituït 180 pilones de diversa tipologia i s’han realitzat 477 intervencions en senyalització urbana amb la reparació o nova instal·lació d’elements indicadors per a vehicles i vianants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.