TWENTY VIOLETS, ELS CABASSOS D’IGNASI GIRONELLA

TWENTY VIOLETS, ELS CABASSOS D’IGNASI GIRONELLA

 

600-TWENTY

De tant en tant ens fem ressò de les activitats de ganxons i ganxones que tenen alguna característica singular i en aquesta ocasió ens hem aturat en la de l’Ignasi Gironella, un jove que, malgrat que va fer la carrera d’advocat, va preferir dedicar-se a labors molt més mediterrànies i a dia d’avui és un empresari d’èxit i propietari de la marca Twenty Violets.
El seu projecte va néixer ara fa uns cinc anys a Sant Feliu de Guíxols amb la creació d’una línia de bijuteria però el que es convertiria en el seu producte estrella fou un element tant popular com el cabàs, un complement personal del qual l’Ignasi n’ha estat sempre un amant.
A partir d’aquella idea inicial va dissenyar el primer cabàs de Twenty Violets (ara coneguts per Twenty’s), que va guarnir amb tocs personals i colors mediterranis, imprimint una base, en aquell cas blanca, i un element que acabarà essent un dels distintius de la marca com és una estrella, que fou de color rosa.
Allò fou l’embrió i a partir d’aquella iniciativa, el negoci de l’emprenedor ganxó ha anat evolucionant, comptant a dia d’avui amb una línia exclusiva de cabassos personalitzats de totes mides i dissenys, tant per anar a la platja com per les activitats quotidianes, a més d’una línia de bijuteria, una de roba i tot tipus de complements.
Twenty Violets comercialitza els seus productes a través del canal multi marca en moltes botigues de l’Estat i a països com Xile, Alemanya o bé Holanda. A Sant Feliu de Guíxols ho fa la botiga Lolita, de la Rambla Vidal, i també es poden trobar en altres punts com Platja d’Aro, Barcelona, Cambrils o Formentera.
La producció es fa a Catalunya, una part a la seu de Barcelona i tota la manipulació dels cabassos es fa a Mont-ras, però l’Ignasi recalca que el seu dia a dia està molt vinculat a Sant Feliu.
La marca, que es continua expandint, també disposen de la botiga on-line  www.twentyviolets.com on s’exposen i es poden adquirir tots els seus productes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.