CONCURS DEL CARTELL DE FESTA MAJOR DE SFG

CONCURS DEL CARTELL DE FESTA MAJOR DE SFG

 

600-CARTELL

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, convoca el Concurs del Cartell de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols 2016, d’acord amb les següents bases:

1) El tema serà lliure, dins naturalment dels motius característics de les festes que es pretén anunciar, i contenint la següent inscripció: “Festa Major” “Sant Feliu de Guíxols” “Del 30 de juliol al 6 d’agost”

2) El Cartell haurà d’estar confeccionat en sentit vertical, 70 cms. d’alçada per 50 d’ample inclosos els marges si els tingués. L’execució serà amb tota la gamma de colors que es consideri. A l’hora de la seva reproducció litogràfica l’Ajuntament ho farà en quadricromia.

3) Els treballs hauran de presentar sense signar i muntats sobre tauler, bastidor o material suficientment resistent per poder ser exposat.

4) El concurs estarà dotat amb un únic premi de 300 €.  El premi estarà subjecte a la legislació fiscal vigent, realitzant sobre aquestes quantitats les retencions legals establertes.

5) El cartell premiat passarà a propietat municipal amb tots els drets de lliure reproducció, distribució i comunicació pública, tenint en compte la Llei de la Propietat Intel·lectual.

6) Els cartells que optin al concurs s’hauran de presentar a la l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Monestir s/n), fins a les 13 hores del 20 de juny del 2016.

7) Cada participant presentarà el cartell acompanyat de plica tancada, que contindrà al seu interior el nom, cognoms, domicili, i telèfon i a l’exterior s’ha de fer constar un títol o lema que identificarà l’obra.

8) Es constituirà un jurat, presidit per l’Il·lm. Sr. Alcalde o el Regidor en qui delegui, els noms no es faran públics fins després d’emetre la sentència.

9) La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases i de la resolució del Jurat que serà inapel·lable. Qualsevol anomalia o dubte que pugui sorgir en el procés de selecció, deliberació i concessió del premi podrà ser estudiada interpretada i solucionada pel Jurat. El Premi podrà declarar-se desert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.