Aquest cap de setmana Jornades Europees de Patrimoni .

Aquest cap de setmana Jornades Europees de Patrimoni .

Segons informa Radio Sant Feliu el Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de la Comissió Europea i els ajuntaments de les poblacions que hi participen, organitzen a la nostra comarca activitats gratuïtes pel divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre, per tal de conèixer a fons el nostre patrimoni natural i la seva història.

A la nostra ciutat s´ha fet una programació diversa d´activitats que començaran el divendres 23 a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pública amb el títol Llegendes de les Gavarres: taller d´il·lustració, a càrrec de Montse Mayol. Es tracta d´un taller per a nens de 6/7 anys en el qual aprendran sobre les nostres llegendes a partir del dibuix. Qui vulgui participar-hi cal que s´inscrigui prèviament a la Biblioteca ja que les places són limitades.

Després d´aquest acte, a les 8 de la tarda, a la mateixa Biblioteca tindrà lloc la presentació del llibre de Xavier Cortadellas El Poble dels Centfocs:llegendes de les Gavarres. L´escriptor i periodista bisbalenc presentarà el seu llibre i comptarà amb la presència d´Olga Cercós, actriu que llegirà alguna de les seves llegendes.

L´endemà dissabte 24 de setembre a les 12 del migdia a la mateixa Biblioteca, Hora del Conte per al públic familiar, a càrrec de Va de Contes. Sota el títol Llegendes de les Gavarres i altres contes, el públic podrà gaudir de la narració d´aquestes llegendes.

El mateix dissabte a les 6 de la tarda al Museu de Salvament Marítim, Sobreviure a la tempesta. Visita guiada a la caseta del Salvament de Nàufrags, museu que parla d´històries d´esforç, de valor, d´homes que lluitaven per la vida dels altres,… amb l´objectiu final de donar auxili a les tripulacions de vaixells en perill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.