Més de 400 alumnes participen en la Quinzena Gastronòmica

Més de 400 alumnes participen en la Quinzena Gastronòmica

 

xgr016be001

Més de 400 alumnes de les escoles de primària Els Estanys, Fanals d’Aro i Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro i Pedralta de Santa Cristina d’Aro; i de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro han participat en els tallers impartits per un cuiner i un dietista-nutricionista de la Fundació Alícia en el marc de la primera Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Els alumnes han treballat la importància dels aliments en relació amb la salut i en la prevenció de l’obesitat i altres malalties; i el valor del menjar de qualitat (nutritiu, pròxim i casolà).

La difusió d’aquests conceptes entre els infants i joves i les seves famílies és un dels tres eixos bàsics de Xics Gastronòmic, que es tanca aquest dissabte amb una gran festa col·lectiva a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, on es faran tres showcookings per a infants.

Els dos primers seran a càrrec de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i de La Cuina de l’Empordanet, i el darrer de la mà de Lukas, un dels concursants del popular concurs televisiu MasterChef Junior, que també participarà activament en els dos inicials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.