La PAH fa arribar a l’Ajuntament una proposta d’actuacions pel dret a l’habitatge

La PAH fa arribar a l’Ajuntament una proposta d’actuacions pel dret a l’habitatge
received_10204897330206210-325x183
En el marc de la campanya que la PAH ha emprès per fer front a la suspensió d’articles fonamentals de la llei 24/2015 per part del govern del PP,  aquesta ONG ha fet arribar a l’Ajuntament el document de “PROPOSTA D’ACTUACIONS URGENTS I COORDINADES PEL DRET A L’HABITATGE I ALS SUBMINISTRAMENTS”.
L’objectiu d’aquest text és no donar ni un pas enrere en l’objectiu que la ciutadania havia conquerit amb la llei 24/2015. Amb el recurs del PP, els bancs queden alliberats de la seva responsabilitat social, però els articles que obliguen l’administració a donar resposta habitacional segueixen vigents, com també tots els articles referents a la pobresa energètica. Segons la PAH, però, la manca d’un parc d’habitatge de lloguer social dificulta el compliment de la llei.
Per això, en el document aquesta organització assenyala aquelles lleis encara vigents que donen eines a les administracions per poder seguir fent front a les necessitats de la nostra població en matèria d’habitatge i insten a què les utilitzin per poder seguir garantint el dret a l’habitatge de tots els ciutadans.
L’Ajuntament, en la reunió de la Taula pel Dret a l’Habitatge, es va comprometre a seguir treballant per poder donar resposta a totes aquelles persones en risc de perdre el seu habitatge. Per això, de moment la PAH no ha entrat cap moció en aquest sentit.
En la propera  reunió de la Taula es valoraran les actuacions dutes a terme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.