Els ‘misters’ de tot l’Estat, concentrats a Platja d’Aro

Els ‘misters’ de tot l’Estat, concentrats a Platja d’Aro

 

http://www.elpunt.cat

 

Castell-Platja d’Aro és l’escenari al llarg d’aquesta setmana dels prolegòmens per a la gala d’elecció Mister International Spain, el màxim certamen de bellesa masculina estatal que per primer cop se celebra a Catalunya, aquest dissabte, al Palau d’Esports i Congressos del municipi. Els 48 candidats, entre els quals hi ha el gironí Pere Matas, estudiant de turisme de 19 anys, es van presentar ahir a s’Agaró, en un acte encapçalat per l’alcalde, Joan Giraut. Al llarg de la setmana aniran participant en activitats promocionals i socials, com ara una visita pels atractius culturals dels tres nuclis, desfilades de moda i proves esportives.

Després de mesos de preparatius, l’objectiu del govern del consistori és que, a més dels competidors, puguin fer lluir els atractius per captar visitants a l’estiu. Tot i admetre que els certàmens de bellesa han perdut part de l’interès que aixecaven dècades enrere, Giraut va donar la benvinguda al concurs per “la presència, l’impacte i la popularitat” que poden reportar per a la imatge municipal. “I situar-nos millor en els altres càstings exigents dels mercats turístics”, comparava l’alcalde.

Per exemple, el perfil del certamen a la xarxa social Facebook té prop de 18.000 seguidors. I el responsable del concurs, Cres Olmo, explicava ahir que la retransmissió de la gala, que produirà Televisió Costa Brava, arribarà a 150 cadenes de l’estranger. A més a més, el programa Sálvame connectarà diàriament amb el municipi.

Fa cinc dècades de les primeres campanyes per atraure parelles amb el recordat lema d’El amor se cita en Playa de Aro i llunyans es veuen també els anys dels primers rodatges de Hollywood a la zona. Olmo creu que la destinació turística ha perdut ressò a la resta de l’Estat, però defensa que, pel paisatge, el patrimoni i valors com la gastronomia de “l’aposta per Castell-Platja d’Aro i la Costa Brava ha estat perfecta” per al certamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.