Lliguen dues dones a Santa Cristina i roben 300 plantes de marihuana

Lliguen dues dones a Santa Cristina i roben 300 plantes de marihuana

 

marihuana

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves, un d’ells menor d’edat, per un robatori amb violència i intimidació comès en un habitatge de Santa Cristina d’Aro, del qual es van emportar 300 plantes de marihuana situades als baixos.
En un comunicat, els Mossos d’Esquadra van informar ahir que els fets es remunten al passat 21 d’abril, quan cap a les vuit del vespre una patrulla va escoltar diverses detonacions d’armes de foc a la urbanització Bell-lloc de Santa Cristina d’Aro.

En arribar a la urbanització, els agents es van dirigir cap al lloc on havien sentit el soroll i, allà, una dona els va explicar que unes persones havien accedit al seu domicili i les havien lligat i robat.
Els agents van comprovar que, efectivament, uns desconeguts havien accedit a la casa i, després de lligar amb cinta americana les dues inquilines que es trobaven en aquell moment a l’habitatge, van emportar-se unes 300 plantes de marihuana que hi havia als baixos de la casa. Una vegada comès el robatori, els assaltants van efectuar diversos trets a l’aire i van marxar tot seguit.
Després d’iniciar una investigació per tal d’aclarir els fets, el mateix dia 21 d’abril es va detenir el responsable de la plantació, un home de 29 anys i veí de Vidreres, al qual li imputen un delicte contra la salut pública.
La policia autonòmica va descobrir que els agressors, un menor d’edat i un noi de 19 anys, de nacionalitats espanyola i xilena i veïns de Girona (Gironès), podrien ser coneguts de les víctimes i, després de reunir els indicis suficients, els va detenir el 27 d’abril a Sant Feliu de Guíxols com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues), detenció il·legal i robatori amb violència i intimidació.
Els detinguts, que tenen antecedents policials, van passar els dies 23 i 27 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Segons els Mossos, la investigació no es dóna per tancada i no es descarten futures detencions relacionades amb els fets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.