Es podrà votar des de Sant Feliu per les eleccions nacionals de l’ANC

Es podrà votar des de Sant Feliu per les eleccions nacionals de l’ANC
IMG_7370-325x244
En l’Assemblea General de l’ANC, celebrada el passat dia 17 d’abril de 2016 a Manresa, es va acordar convocar eleccions per escollir el nou Secretariat Nacional que substituirà el Secretariat actual per al proper dissabte 14 de maig de 2016 .
A Sant Feliu es constituirà una taula electoral a la seu de Guíxols per la Independència, a les Galeries Sant Joan, local 13, que recollirà els vots dels membres de ple dret adscrits a les territorials de Sant Feliu, Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro, en horari de 10 a 14 hores. Es poden trobar totes les candidatures en aquesta pàgina.
En aquestes eleccions s’incorpora per primera vegada el vot telemàtic (del 10 al 13 de maig). Una altra novetat, seguint les indicacions de la normativa electoral d’enguany, és el fòrum de preguntes als candidats, en els quals els candidats podran respondre preguntes dels socis.
Per a fer-ho possible, les persones que vulguin preguntar a un candidat han d’enviar correu amb el text concret de la pregunta. El responsable del fòrum les publicarà i els candidats poden anar responent fins al dia 13 de maig. L’enllaç per accedir al
Per tal de millorar el coneixement dels candidats també es contempla la celebració d’actes presencials, conjunts amb tots els candidats, que seran gravats i els vídeos publicats a la pàgina web abans referida. Cap altra publicitat ni campanya no estarà permesa i podrà ser exclòs el candidat que ho incompleixi, si a criteri de la Junta Electoral aquest incompliment fos de
rellevància significativa.
L’ANC anima a tots els socis a participar en l’elecció del nou Secretariat Nacional, que haurà de treballar per assolir els objectius de l’assemblea en una etapa “engrescadora però difícil” en què l’Assemblea preveu que hi hagi “les eleccions constituents, l’inici de construcció de la República Catalana i tants altres moments importants en aquest procés cap a la llibertat del nostre poble”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.