La Fundació Jordi Comas presenta el seu programa, amb tres grans tribunes

La Fundació Jordi Comas presenta el seu programa, amb tres grans tribunes

 

http://www.elpunt.cat

 

El llegat de l’empresari turístic i hoteler i gran enamorat de la cultura Jordi Comas es manté viu quatre anys després de la seva malaurada desaparició mitjançant la fundació que porta el seu nom. Aquesta entitat ha preparat per aquest any tres importants tribunes i una jornada sobre tendències del turisme de vacances destinada als professionals del sector.

La presidenta de l’entitat i vídua de Comas, Carme Hospital, i el director, Enric Serra, les van anunciar ahir en el decurs del IV Memorial Jordi Comas, que es va dur a terme ahir a l’hotel Costa Brava de Platja d’Aro.

Ponents de referència

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el xef Joan Roca i el biòleg Ramon Folch seran els noms protagonistes de les tres tribunes que s’han preparat. Carles Puigdemont (20 de maig) parlarà sobre el turisme com a sector estratègic de la Catalunya independent; el xef Joan Roca, del Celler de Can Roca, (16 de setembre), defensarà el valor turístic de la gastronomia, i, finalment, Ramon Folch (7 d’octubre) exposarà Turisme: sumar sense restar. Treure partit de la interferència entre sistemes. Totes tres tribunes es faran al S’Agaró Hotel, de s’Agaró, aniran seguides de col·loqui i es clouran amb un sopar.

La Fundació Jordi Comas Matamala organitza també, pel dia 28 d’octubre, una jornada dedicada a analitzar les tendències del turisme de vacances amb experts en la matèria: representants de l’àmbit universitari, assessors i experts en gestió turística, gent del món empresarial i usuaris prescriptors i comunicadors. La jornada està orientada a l’àmbit professional i també es portarà a terme al S’Agaró Hotel.

La Fundació Jordi Comas Matamala, amb la presentació del programa d’enguany, ha dedicat el seu primer any a crear l’estructura i a marcar el camí per a futures iniciatives. L’acte d’ahir també va ser el marc en el qual es va presentar el treball La vall d’Aro en temps dels avis. El patrimoni etnològic immoble de la vall d’Aro, guanyador del IV Premi de Recerca Local Jordi Comas. Aquest premi el convoca l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro mitjançant la biblioteca Mercè Rodoreda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.