Obres de manteniment del Passeig Marítim

Obres de manteniment del Passeig Marítim

 

bbf41833b752756eb34a4e07961dc06c_L

Repàs del paviment a partir del 2 de maig i durant tres setmanes

La regidoria d’Acció Territorial i Medi Ambient de Castell-Platja d’Aro, inicia el dilluns 2 de maig, el programa anual  de repàs i manteniment del paviment del Passeig Marítim. Les obres, que s’iniciaran a la zona nord (Cavall Bernat), afecten el conjunt de tot l’espai i tenen una durada de tres setmanes. Les reparacions de peces però es fan amb morter perquè la pedrera subministradora ha cessat l’activitat i no s’ha pogut localitzar, de moment, un model alternatiu similar a les peces actuals.

L’actuació té un doble objectiu: per una banda, millorar la seguretat del vianants, reparant les peces del paviment trencades o que es mouen i; de l’altra, sanejar les arrels responsables de la nutrició dels arbres que ho requereixen tot descompactant el terra i adaptant  l’escocell al creixement de l’arbre.

Prèviament a l’inici dels treballs, els darrers mesos s’ha inspeccionat el conjunt del Passeig Marítim per detectar les incidències i s’han comprovat i incorporat les observacions dels usuaris al programa d’intervenció. Tot i això, es prega a la ciutadania comprensió per les molèsties que puguin produir les obres, la comunicació d’incidències, i la col·laboració per garantir que no es quedi cap desperfecte sense reparar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.