ERC va commemorar el Dia de la República

ERC va commemorar el Dia de la República
Foto-07-325x217
Dins dels actes de la Primavera Republicana, la secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols va fer el passat dissabte 16 d’abril el tradicional acte de commemoració del Dia de la República i l’homenatge a les víctimes del franquisme a la Plaça Miquel Murlà.
Unes 70 persones van assistir a l’acte, que va comptar amb la participació de Josep Ramon Llobet, regidor d’educació a l’ajuntament, i de Quim Ayats, senador d’ERC.
Llobet va destacar el moment actual de la política catalana explicant que “la nova república catalana que construirem serà molt millor que la vam proclamar fa 85 anys” i va afegir que “el nou estat garantirà la igualtat davant la llei i la justícia”.
Per la seva banda, el senador d’ERC Quim Ayats va destacar la figura d’aquells herois anònims que van lluitar per aconseguir les llibertats del país i que “van mantenir viva la dignitat de tot un poble”. Ayats també va destacar la feina de la gent d’ERC al Congrés i al Senat Espanyol dient que “ara que l’independentisme té més força que mai a Madrid anem a explicar que complim
mandat democràtic” i va afegir que “ construirem una república on tothom tingui les mateixes oportunitats”.
Els actes de la Primavera Republicana continuaran el proper divendres 22 i dissabte 23 d’abril amb la tradicional parada de Sant Jordi en què es podran trobar les principals novetats literàries, llibres infantils, de política i de temàtica local i marxandatge independentista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.