4t Saló Formació, Ocupació i Empresa

4t Saló Formació, Ocupació i Empresa

 

2c7ea225db6cd41e9d93604b0bb2d91a_L

Mostra d’àmbit comarcal a Palafrugell · 3 i 4 de març

Quarta edició del Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa del Baix Empordà (web), dijous 3 (9.30-13.30 h i 16-20 h) i divendres 4 de març (9.30-13.30 h) a La Bòbila i al Museu del Muso de Palafrugell, que esdevé un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/àries.

Els objectius del saló són donar empenta al creixement i al desenvolupament del teixit empresarial, dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

Amb aquesta finalitat hi ha previstos espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies. Organitzen el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell amb la col·laboració de diverses institucions públiques, entre elles també l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.