RESPONSABLES DE L’ALÀBRIGA VISITEN L’ALCADIA

RESPONSABLES DE L’ALÀBRIGA VISITEN L’ALCADIA

 

600-ALÀBRIGA

Fa uns dies que, coincidint amb notícies a la premsa sobre el nou Hotel Alàbriga, els promotors i propietaris es varen reunir a l’Ajuntament amb l’alcalde Carles Motas, a qui varem demanar que ens fes una crònica de les converses mantingudes.
Motas ens comentava que “van dir que planificaven obrir a principis de juliol i que estan contents perquè la qualificació de l’hotel volen que sigui cinc estrelles gran luxe, qualificació que costa d’aconseguir i que és la que aplicaran.
Comptarà amb 30 apartaments amb tres habitacions cadascun, sala d’estar i una petita cuina, el que ara s’anomena un home-suites.
La veritat que ells estaven molt contents per com ha anat l’obra, nosaltres contents de que hagin triat aquesta ubicació, han fet una obra molt important, una inversió molt gran i ara estan fent el procés de selecció dels treballadors de la plantilla que segurament serà molt qualificada. També porten un cuiner amb estrelles Michelin i tot plegat genera un cert renom per a la ciutat i esperem que tinguin molt èxit”.
Hi havia gent que tenia una certa preocupació perquè la piscina està projectada a l’altra banda de la carretera, sobre les roques, per on hi passa el camí de ronda i preguntàvem a l’alcalde si aquesta construcció pot afectar aquest pas públic.
L’alcalde responia que “no, tot i que en un primer moment a mi també em generava preocupació, al contrari, s’han compromès a fer millores en el tram que coincideix amb la seva propietat i que quedarà una cosa més arreglada, de fet els interessa que sigui un lloc atractiu i agradable. La piscina generava aquest temor però, utilitzant el Google Earth es veu com hi ha altres piscines en el mateix àmbit que queden ben integrades visualment”.
Recordareu que l’obra fou aturada en els seus inicis per la desaparició de dos llorers que foren arrabassats. En l’àmbit de la piscina hi ha una pineda però l’alcalde assegura que es conservaran tots els arbres que hi ha actualment.

FALDILLA ALÀBRIGA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.