La Policia Local de Sant Feliu deté un home per robar a dins d´un vehicle

La Policia Local de Sant Feliu deté un home per robar a dins d´un vehicle

 

SGR020BE003194341.jpg

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va detenir ahir al matí un home de nacionalitat marroquina com a presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un vehicle a la rambla de Joan Bordàs. L’home, que té antecedents per robatori, va ser detingut gràcies a la descripció facilitada per un testimoni. La Policia Local va traspassar el cas als Mossos d’Esquadra després de fer les primeres diligències i ho comunicarà a la Policia Nacional pels tràmits d’estrangeria.
No va ser l’únic robatori a l’interior de vehicle denunciat ahir. Al carrer Cervantes, sobre dos quarts de vuit del matí, un empresari de la localitat va trobar-se amb una finestra de la furgoneta trencada i que, de l’interior, li havien robat la cartera. L’home va enxampar el presumpte lladre, un noi menor d’edat, i va poder recuperar la cartera i la documentació que hi tenia.
D’altra banda, un cotxe i una motocicleta van xocar ahir cap a dos quarts d’una del migdia al carrer d’Enric Heriz de Sant Feliu. S’hi van desplaçar una ambulància i agents de la Policia Local. El motorista, de 23 anys, va resultar ferit lleu i el van traslladar a l’hospital de Palamós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.