“UN CARNAVAL TREMPAT, VIGORÓS I AMB FUTUR “

“UN CARNAVAL TREMPAT, VIGORÓS I AMB FUTUR “

 

500-CARNAVAL

A manca de celebrar aquest dimecres l’enterrament de la sardina, l’Ajuntament de Sant Feliu, a través d’una nota enviada als mitjans, fa un primer balanç i afirma que aquest Carnaval “passarà a la història com el més trempat de la Costa Brava, gràcies al regnat de la colla Carnestoltes Els Trempats, que, amb la celebració del seu desè aniversari, ens han fet passar per tots els seus pecats capitals.
Han estat dies intensos, amb nombroses activitats, totes amb èxit de públic i lluïdes, tot i l’aparició de la pluja el matí de la rua de diumenge dia 7.
La Rua del Divendres 5 de febrer va complir l’expectativa creada: més de 3.800 persones desfilant i un nombrós volum d’espectadors, repartit al llarg de tot el recorregut.
Des de l’Ajuntament volem donar l’enhorabona i un agraïment sincer a totes les persones que fan que el Carnaval de Sant Feliu de Guíxols sigui possible però també espectacular.
Comencem a valorar i a treballar per la propera edició 2017 del nostre carnaval, per tal que ens acosti la calidesa dels bons moments en uns mesos -normalment- freds”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.