Jornada informativa sobre la SIDA amb motiu de l’aniversari de l’ACAS

Jornada informativa sobre la SIDA amb motiu de l’aniversari de l’ACAS

 

sida-325x163

Des de l’Associació Comunitària Anti-Sida (ACAS) s’informa que enguany es commemoren els 25 anys de l’entitat a Girona i 20 anys al Baix Empordà, amb seu a Sant Feliu de Guíxols i que, per aquest motiu,  el proper dia 12 de Febrer es celebrarà una jornada formativa i informativa  amb el títol “VIH – SIDA: Prevenció, diagnòstic, tractament i investigació”.

Al  llarg del matí, les Agents de Salut de l’entitat realitzaran al Punt Jove de Sant Feliu una activitat de prevenció per als alumnes de 3r d’ESO i a altres col·lectius de joves de la ciutat.

A partir de les 16h, començaran un seguit de conferències a la sala Abat Panyelles del Monestir i es comptarà amb la presència de l’Alcalde de la ciutat Carles Motas, que farà la presentació de la jornada acompanyat del Dr. Lluis Franch, president de l’entitat.

Seguidament, començarà la ponència “Fem Prevenció” a càrrec de Laura Serrano i Maria Conchillo, tècniques d’ACAS Baix Empordà i Lluís Romero, representant de la Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya, Comitè 1 de Desembre en l’apartat de prevenció.

Després d’una pausa , seguirà la jornada  amb l’apartat de diagnòstic, tractament i investigació a càrrec d’Àngels Masabeu, Directora   de   la   Unitat   de   Especialitats Mèdiques i Coordinadora de la Unitat de VIH als  Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (Hospital de Palamós); Esther Aznar, Directora Executiva de la Fundació SEIMC- GESIDA; i Bonaventura Clotet, Cap de   la   unitat   de   VIH   de   l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Director de l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa, President de la Fundació Lluita Contra la Sida i Codirector del programa HIVACAT de investigació de la vacuna contra la Sida.

Per a més informació de la jornada i inscripcions poden trucar al 972 32 40 05 o al correu agentsalut07@yahoo.es. Aforament limitat.

acas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.