Una vuitantena de motos històriques van fer parada als Jardins Juli Garreta

Una vuitantena de motos històriques van fer parada als Jardins Juli Garreta

 

motos2 (Copiar)

Una vuitantena de motos històriques i vuit sidecars van ser presents aquest diumenge 17 de gener a la nostra ciutat, en la 25a edició de la Trobada de Motos Històriques Ruta del Carrilet.
Els assistents, que provenien de Quart, van passar per diferents localitats que feia l’antic ferrocarril fins arribar a la nostra ciutat.
La policia local va escortar la norantena de motoristes des de la carretera de Palamós fins al port de Sant Feliu, moment en què es va aprofitar per fer una fotografia de grup. Posteriorment, les motos es van ubicar als Jardins de Juli Garreta, on van ser exposades al públic.
Mentre això passava, a l’Ajuntament els regidors Josep Melcior Muñoz i Josep Ramon Llobet van donar la benvinguda als integrants d’aquesta iniciativa i es van lliurar uns diplomes acreditatius als qui portaven sidecar.
El primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz, va agrair que aquesta comitiva passés per Sant Feliu i va encoratjar els propietaris d’aquestes motos a seguir fent tasques de conservació d’aquestes motos, atès que “són també una part de la nostra història”.
Aquesta activitat està impulsada per l’Associació de Motos Històriques Gironines.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.