FORA NOSES DE LA VIA PÚBLICA DE SFG

FORA NOSES DE LA VIA PÚBLICA DE SFG

 

600-VIALITAT

L’Àrea de Vialitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha començat aquesta setmana a retirar tots aquells elements que ocupen la via pública que han quedat obsolets amb el temps, que han quedat en desús, o que ja no tenen utilitat. S’han inventariat els diferents elements per eliminar-los en un termini de tres mesos i de forma progressiva.
Semàfors que ja no tenen utilitat (per canvis circulatoris que ja no els fan necessaris), senyals de trànsit obsolets, indicadors d’hotels o negocis que ja no existeixen o elements visuals que ja no tenen sentit aniran desapareixent en les properes setmanes.
S’ha començat, en primer lloc, per eliminar els cartells a negocis inexistents, com és el cas de les indicacions viàries de l’Hotel Panorama, tancat des de la mort dels seus dos propietaris, els germans Anlló, ara fa més d’una dècada.
Per la regidora titular d’aquesta àrea, Laura Aiguaviva, “aquesta tasca de posada al dia i eliminació s’ha de fer perquè en definitiva és una forma d’eliminar elements sobrers, que en certa manera embruten la via pública. En molts casos ens hem acostumat a veure’ls al llarg dels anys, però en definitiva fan  nosa, i fins i tot poden crear confusió mantenir-los”, diu la regidora.
No només hi haurà eliminació, ja que tots aquells indrets on hi pugui haver sensació de perill potencial, es reforçarà la seguretat amb nous elements visuals (nous senyals lluminosos, fosforescència, fins i tot punts regulats per semàfor en llocs més justificats).
Des de l’àrea també es va reunint pressupost per tal de suprimir els pals d’electricitat o de telèfon que dificulten el pas per les voreres en diferents punts del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.