Nou càmpings gironins, entre els millors d’Europa

Nou càmpings gironins, entre els millors d’Europa

 

http://www.elpunt.cat

 

Els premis Best Camping 2016, que es concedeixen en el marc de la fira CMT de Stuttgart, especialitzada en el sector, ha distingit nou càmpings gironins com els millors d’Europa, dos més que en l’edició anterior. El reconeixement és important no només perquè el concedeixen dues influents associacions europees d’automobilistes, l’alemanya ADAC i l’holandesa ANWB, sinó perquè suposa la inclusió dels establiments premiats en una guia de viatges de referència que editen aquests dos col·lectius d’usuaris turístics, que agrupen en total més de 23 milions de socis.

Els càmpings gironins premiats són Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre, l’Àmfora, Las Dunas i l’Aquarius, de Sant Pere Pescador; el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí; el Laguna, de Castelló d’Empúries; el Cypsela Resort, de Pals, i el Mas Sant Josep, de Santa Cristina d’Aro. Per a les valoracions, s’ha tingut en compte la qualitat de les instal·lacions, els serveis i l’oferta complementària dels càmpings.

En el sopar de gala celebrat divendres a la nit a la fira de Stuttgart, van ser distingits 127 càmpings d’arreu d’Europa. Entre els premiats, Girona va ser el territori català amb més representació, seguit de Tarragona, amb 8 establiments, i la demarcació de Barcelona, amb 1. De la resta de l’Estat, només van ser guardonats 3 càmpings, tots d’Alacant.

Satisfacció al sector per la promoció de la seva oferta

“Els guardons són un reconeixement essencial per atraure més turistes alemanys”, va destacar el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, divndres a Stuttgart. La satisfacció està justificada pel fet que Holanda i Alemanya són dos dels principals clients de la Costa Brava. De fet, un 30% dels usuaris de càmpings gironins són holandesos, i un 25%, alemanys. Per aquest motiu, l’associació remarca que és de vital importància sortir en una guia de viatges que els alemanys tenen com a referència. Per la seva banda, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, Pere Vila, ha destacat que el sector del càmping ha apostat per la innovació, i això ha afavorit que aquest any es passi de set a vuit càmpings premiats. En total, s’han desplaçat a la fira més de 40 representants de càmpings gironins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.