SOBRE LA I JORNADA DE RECERCA DE FEINA

SOBRE LA I JORNADA DE RECERCA DE FEINA

 

600-SOC

Fa uns dies des del l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOC), en col.laboració amb l’Oficina de Treball de Palamós, es va celebrar la I Jornada de Recerca de Feina per joves a la Sala de Conferències Abat Panyelles del Monestir.
En un dels recessos dels joves, i professors que hi assistien, la tècnica responsable de l’Àrea d’Activitats Econòmiques i Projectes Estratègics, Ana Laura Molero, aportava la següent crònica als nostres micròfons:  “Hem fet aquestes jornades per donar eines a la gent jove, perquè sàpiguen i puguin disposar de tots els recursos que tenen a la zona sobre recerca de feina. Tant a nivell de Sant Feliu de Guíxols com de la comarca, també amb la participació de l’IES Sant Feliu.
Aquest centre educatiu té en el seu temari una part de recerca de feina i inserció laboral amb el qual tracten aquests temes. És per això que van demanar-nos assessorament i d’aquesta manera vam pensar en realitzar aquestes jornades. Així hem pogut portar al major nombre possible d’alumnes per  ajudar-los en aquesta matèria i també amb em suport de tècnics del Servei Comarcal, del SOC i d’un coach que els hi ha fet una sessió molt dinàmica.
Algunes de les eines que els hi hem ofert és a on poden adreçar-se i quins serveis els hi podem donar, tant a nivell d’Ajuntament, per exemple, amb la nostra tècnica d’orientació laboral per aprendre a fer un currículum, o amb la tècnica d’inserció laboral i tots els serveis que oferim des del SOC, no només a nivell de Catalunya, sinó també a nivell Europeu, com poden cercar feina fora d’Espanya i saber a on es poden adreçar.
Han sigut unes jornades amb unes ponències de dues hores i mitja, per això el que hem pogut mostrar han sigut com unes píndoles informatives i un impuls que farà que a partir d’ara ja sabran a on es poden dirigir i que ens puguin conèixer una mica més i sobretot que sàpiguen totes les eines que tenen al seu abast.
Han assistit un centenar d’alumnes, professorat de l’IES i d’altres instituts que ens han suggerit que ho repetim perquè hi ha molta més gent jove que no es mou, precisament  perquè no coneix els recursos que té al seu abast”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.