Nous Cursos de Formació Ocupacional

Nous Cursos de Formació Ocupacional

 

be309fc247327a30fad770e6d80960a7_L

Pintura Professional i Pizzer a partir de gener de 2016

Les regidories de Joventut, de Benestar Social i Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro programen el Curs Introductori a la Pintura Professional (del 18 de gener al 19 de febrer de 2016) i el Curs de Pizzer (del 19 de gener al 17 de febrer de 2016), en el Programa de Formació Ocupacional per a persones del municipi en situació d’atur i joves (inscripció gratuïta fins a l’11 de gener). Les dues propostes també incorporen blocs d’intel·ligència emocional i de recerca de feina.

El Curs Introductori a la Pintura Professional, és de dilluns a divendres (9-14 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o la seu de la Brigada Municipal (98 hores). S’estructura en tres blocs temàtics: continguts específics -materials, tipus de pintures, imprimacions, reparació d’una superfície, i els vernissos lacats i esmaltats- (60 hores), intel·ligència emocional i recerca de feina (45 hores), i riscos laborals (8 hores).

El Curs de Pizzer serà dimarts i dimecres (15.30-21.30 h) al Restaurant La Riera. Amb una durada de 60 hores, s’imparteix teoria general i preparació de la pizza clàssica, napolitana, romana, pizza al tall i pa. Els alumnes hauran de superar un examen final consistent en la preparació d’una pizza i obtindran un diploma.

Aquestes dues propostes clouen el Programa de Cursos de Formació Ocupacional 2015-2016 impulsat des del consistori. Prèviament a les actuals, enguany s’han impartit el cursos Manteniment i Instal·lació de Zones Verdes (128 h) i Informàtica Bàsica (30 h), amb la participació de més de 60 alumnes. El projecte compta amb el suport tècnic del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.