RENÚNCIA A LA II FASE DEL CARRER SANT MARTIRIÀ

RENÚNCIA A LA II FASE DEL CARRER SANT MARTIRIÀ

 

600-MARTIRIA

El 21 de setembre passat es van iniciar els treballs de reurbanització del carrer de Sant Martirià amb la previsió de realitzar les obres dels dos trams de carrer en dues fases  d’una durada de dos mesos i mig cadascuna. Un cop acabada la primera, en el tram que va des del carrer Nou de Garrofers fins a Sant Domènec, l’empresa adjudicatària va manifestar al consistori ganxó la seva impossibilitat de continuar l’obra i va proposar la rescissió del contracte de mutu acord.
A hores d’ara, l’Ajuntament està treballant en la recerca d’una fórmula per tal de provocar la cessió del contracte o la nova licitació de la 2ª fase (Sant Martirià oest, entre el Nou de Garrofers i la Carretera de Girona).
Per tant, ara hi ha el primer tram que està acabat i cal iniciar i realitzar les obres del segon, incidència de la qual s’ha informat als veïns que estaven a l’espera d’aquesta millora, que les obres de la segona fase no es podran iniciar fins que no es resolgui aquesta situació.
En funció de la durada del pertinent tràmit administratiu que caldrà seguir, es preveu que les obres no es puguin reiniciar fins d’aquí un parell de mesos.
L’Ajuntament ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades i s’ha ofert a donar informació personalitzada als veïns que la sol·licitin, de forma presencial a l’Àrea d’Urbanisme i Obres, o bé al telèfon: 972 32 70 13 i també al correu electrònic: urbanisme@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.