S’amplia el servei d’orientació a l’emprenedoria

S’amplia el servei d’orientació a l’emprenedoria

 

f93fa0e8e5d3e806a9d8fb14ab3d83a3_L

Nou conveni de col·laboració entre l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i onze assessories i gestories del municipi, amb l’objectiu de donar continuïtat al servei de suport i recolzament i orientació que ofereix el consistori a micro, petites i mitjanes empreses i nous emprenedors de Castell-Platja d’Aro. L’assessorament inicial desenvolupat des del consistori -estrenat el febrer de 2015- és gratuït, però limitat a 12 hores, justament per no generar competència vers la tasca dels agents privats.

A partir de gener de 2016, un cop esgotades aquestes primeres hores gratuïtes hi haurà la possibilitat de continuar amb el recolzament necessari de la mà de les assessories i gestories locals adherides la conveni que ofereixen condiciones més beneficioses als emprenedors durant el primer any d’obertura del negoci, com per exemple un 10% de descompte en matèria fiscal, laboral i comptable. Les empreses adherides són: Agència Rodríguez Martí, Agència Tomàs Tallero, Agència Actea, Dr. Höhne Anwalts & Steuerkanzlei, DSP d’Aro, Gruartmoner Assessors, Grup Gestió Girona, Limonchi Assessors, Ríos Assessors, Tot Gestió, i T.Tallero & M. Cabrera Associats.

Prèviament, durant les 12 hores inicials els emprenedors reben informació i eines per començar un negoci amb base sòlida i per gestionar l’empresa en un futur; i els empresaris i autònoms hi troben suport i assessorament en aquells aspectes en que l’empresa defalleix. El servei es desenvolupa mitjançant Empordà Emprèn i cal concertar la trobada per dimarts (8-14 h) o dimecres (15-19 h). L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (pdf) té com a voluntat la dinamització del municipi impulsant actuacions que donin resposta a les necessitats de diferents sectors, especialment el turístic i el comercial, principals actius econòmics i motors de creixement de Castell-Platja d’Aro. Treballa en cinc àmbits: comerç, empresa, formació, borsa de treball i club de la feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.