Què farà ERC a Madrid, explicat per tres dones

Què farà ERC a Madrid, explicat per tres dones

 

Elisenda-Perez-Teresa-Jordà-i-Anna-Simó-325x212

El passat 8 de desembre a la Casa Irla va tenir lloc un acte en què l’oient va tenir l’oportunitat quin significat té votar ERC a les eleccions estatals del 20D.

Jordi Vilà, regidor d’ERC a l’ajuntament, va fer de presentador i va introduir Elisenda Pérez, que va explicar la seva història personal, expressant les conviccions socialistes que havia adquirit des de ben petita a través del somni del seu avi d’aconseguir una Catalunya dins d’un Estat Federal. “Aquest somni ja no és possible, però anem més enllà”. Després del seu passat com a membre del PSC,  la calongina té la convicció que “avui només existeix un camí per aconseguir-ho, el camí d’ERC cap a Madrid”.

Tot seguit va intervenir Anna Simó, que en el seu discurs va voler deixar clar que “això no és com trucar, demanar una pizza quatre estacions i que et portin la independència a casa” i va deixar clar que els catalans tenen l’oportunitat de tractar de tu a tu  l’Estat espanyol i explicar-los que ja es va votar en referèndum i es va guanyar. Segons Simó, en aquestes eleccions “tenim el compromís de dur a terme un mandat democràtic.”

Per acabar, la número 1 de la llista per Girona, Teresa Jordà, va assegurar que juntament amb els senyors Tardà i Rufián, aniran a Madrid aquests 18 mesos a explicar la realitat del nostre país, i que no li agradaria que allà s’escoltés allò que els membres de C’s prediquen, perquè la seva versió de la història “no té res a veure amb la realitat”. Dues de les cites més remarcables van ser “estem fent una cosa molt gran, enorme. Una cosa nova, i les coses noves venen plenes d’oportunitats”. En un altre discurs emotiu va concloure que “a Lluís Companys el van afusellar, i com a ell molts d’altres. I de veritat hi ha gent que està cansada? Tots a votar el 20D i voteu pel partit que representarà millor la justícia social i la independència del nostre País”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.