BALANÇ POSITIU DE LA VIII FIRA DE NADAL

BALANÇ POSITIU DE LA VIII FIRA DE NADAL

 

600-FIRA

L’Ajuntament de Sant Feliu ha distribuït una nota en la qual fa un balanç positiu de les activitats programades en la 8a Fira de Nadal: “Sant Feliu de Guíxols ha viscut amb èxit una nova edició de la Fira de Nadal durant els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre. La Rambla Vidal es va omplir amb 31 parades ( amb productes nadalencs  i artesans entre botigues i associacions. L’Ajuntament vol agrair a tots els participants a la Fira de Nadal la seva col·laboració, tant per la qualitat del seu producte com per la seva assistència. A nivell polític els regidors de Promoció Econòmica, Sílvia Romero, i el regidor de Turisme, Salvador Calabuig consideren que a valoració d’aquesta nova edició de la fira ha estat molt positiva i ja està consolidada com la millor ocasió per a donar el tret de sortida a les compres nadalenques a Sant Feliu de Guíxols.
Les activitats paral·leles varen ser un gran incentiu a l’hora de visitar la fira, malgrat la pluja del dilluns que va provocar la cancel·lació dels contes de Nadal de les Germanes Baldufa de Tanaka Teatre. Les famílies van poder gaudir dels 18 jocs reciclats de la CIA Katakrak i el conte de Nadal en anglès de l’escola guixolenca Kids & Us.
A més, durant els quatre dies van tenir lloc diferents tallers infantils a les dues carpes instal·lades a la fira, amb l’exhauriment de totes les places.
Ornamentació i postals nadalenques a càrrec d’Scrapmaniàtics Associació, Globoflèxia a càrrec de Balllons, decoració d’estels i cors en guix a càrrec de La Pinzellada, modelatge en fang a càrrec de Taps, jocs de taula moderns a càrrec de Ludus Mundi, mussol nadalenc i postals de Nadal a càrrec de El Petit Art, decoració de galetes a càrrec de Sweet & Sugar, espelmes en cera a càrrec de Mel l’Ardenya, decoració de cupcakes a càrrec de Be Cake, i una espectacular gimnaca familiar per trobar el Tió perdut a càrrec d’Esquitx.
Els participants: Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm, Associació Budista Tibetà, Balloons, Be Cake, Cuscusian*s, Casa Saleta, Dolç Paradís, El Ginjoler, El Petit Art, Es Mussol, Escola d’Art Albertí, Escola Gaziel-alumnes 6è curs, Festa i Paper, Fundació Vimar, Green Zone, La costura del 6970, La Guineu, La Jijonenca, La Pinzellada, L’Hort d’en Climent, Llanes Rosa Maria, Margarita’s Flors, Merceria Margarida, Mariona Art, Mel l’Ardenya, Museu de la Joguina, Pastisseria Gironès, RG Events & Weddings, Sweet & Sugar, Sucrart Guemo SC i Teresa Masià.
Aquest any no ens hem oblidat dels adults i dos importants restauradors de la ciutat, cadascú en el seu àmbit, van dirigir tallers a la cuina al restaurant El Ginjoler:  el pastisser Antoni Viñas de la pastisseria La Vienesa va ensenyar a preparar un tronc de Nadal i la restauradora Carme Picas va mostrar com preparar diferents pica-Picas nadalencs. Aquests taller van tenir molt bona acollida”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.