L’alcalde inicia una ronda de visites a les empreses locals

L’alcalde inicia una ronda de visites a les empreses locals

 

DSC_9701

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha començat aquesta setmana una ronda de visites a un seguit d’empreses locals amb l’interès de mantenir un clima de proximitat i col.laboració mútua entre l’Ajuntament i els emprenedors de la ciutat.
A ritme d’una per setmana, Motas anirà visitant les empreses, independentment de la seva grandària o volum de negoci.
La primera que ha visitat ha estat Kin Cosmètics, situada a la zona industrial de Bujonis. Empresa d’origen familiar, són ambaixadors de Sant Feliu de Guíxols allà on es desplacen. Bona part de la plantilla de personal és de Sant Feliu.
Dedicada a la fabricació i distribució de tints capil.lars i altres productes de cosmètica, aquesta empresa esdevé un referent indiscutible en el seu segment.
Encara que majoritàriament bona part del volum de venda se centra al nostre país, tenen una força exportadora cada vegada més ambiciosa, amb mercats oberts arreu d’Europa, així com països àrabs, Amèrica i altres punts del món.
Tots els productes que es fabriquen a Sant Feliu de Guíxols passen uns rigorosos controls, en origen, així com al mig del procés i just al final, per garantir una qualitat excepcional en tots ells.
Les instal.lacions permeten realitzar tot el procés, de principi a final, des de disseny de productes, estratègies de màrqueting, creació de tendències de temporada, fabricació dels productes, envasat, i posterior distribució al mercat interior o l’internacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.