La Policia Local de Sant Feliu diu que fan les hores acordades

La Policia Local de Sant Feliu diu que fan les hores acordades

 

Sant Feliu de Guíxols. Festa Patronal de la Policia Local. Alcalde, Joan Alfons Albó, el regidor de seguretat Francisco Cárdenas, i el cap de la Policia, Josep Miñarro  Careto: No  Foto: Òscar Pinilla 1215#Oscar Pinilla

 

L’anunci del govern de Sant Feliu de Guíxols (TSF-ERC-PSC) sobre la intenció de regularitzar el dèficit d’hores detectat entre la plantilla de la Policia Local ha encès la plantilla del cos de seguretat, que defensa que el plus per prolongar la jornada fins a les 40 hores setmanals –400 euros al mes pactats amb l’executiu anterior– té rang de complement específic salarial, i no implica la remuneració de cap nombre d’hores concret.

El cos, abans del reial decret del 2012 que allargava la jornada diària dels funcionaris en mitja hora –de 35 a 37,5 setmanals–, havia de cobrir els tres torns de 8 hores diàries amb hores extres. La solució del complement implicava un estalvi, però el govern actual interpreta que la jornada, després del reial decret, s’hauria d’allargar fins a les 42,5 hores efectives cada setmana.

Els representants sindicals de CCOO, UGT i CSIF-SPPM han convocat aquesta tarda (18 h) la plantilla a la lectura d’un manifest de protesta davant l’ajuntament, i no descarten acabar duent la qüestió a la justícia. En paral·lel, el regidor de MES, Pere Albó, acusava el govern de TSF d’haver esbombat el cas “ justament quan existeix un contenciós públic i obert amb tots els sindicats de la policia local per reclamar la dimissió del regidor delegat, Jordi Vilà”. Per Albó, són “insinuacions difamatòries i que tendenciosament indueixen a engany” per “represaliar els díscols”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.